As salam.nak Tanya baby 6 Bulan 12 Hari boleh bagi nestum tak lagi?

As salam.nak tnya baby 6 Bulan 12 Hari boleh bagi nestum tak lagi?

2 Các câu trả lời

klu saya, Sy xbagi Nestum awal² sbb tkut anak payah terima nasi,Sy buat 4daysrules dlu..sy bgi anak Nestum masa umur dia 10bulan keatas...tu pun jarang² selang seli nasi pagi,tnghri buah²an,biskut, petang baru Nestum, Sblm tido mlm nsi skli lagi

nak selang2kan dgn makann lain boleh jek sis, asalkan sis dh ikut rules 4hari makann asas yg sama tu jela.. bagi sy nestum manis sikit, bagi sesekali okelah.. 😘