hospital

Salam..nak tanya la.. Klau ada pape masalah mcm ada spotting ke ape.. Pergi hospital bahagian mana ea? Ke pergi dekat emergency tu je? Hehe.. 1st pregnancy + tak pernah masuk hospital.cm konfius nak kena g mana..

2 Các câu trả lời

Awak try pergi bahagian emergency dulu.kalau doramg reject awak pergi ke bahagian bersalin. My first pregnancy macam tu juga.. i pergi bahagian emergency hkl pastu dorang suruh pergi ke hospital bersalin.saya miscarriage.kalau spotting awak brown then nothing to be afraid of.kalau darah fresh and awak sakit pinggang then cepat2 pergi hospital.esok jumaat so awak boleh try pergi ke clinic dulu.pergi awal sebab takut tak ada dr.

5y trước

Better pergi hospital la sis.. or try pergi clinic dulu..lain hospital lain procedure...or u boleh call dorang dulu tanya area mana nak pergi..bawa buku pink.

G emergncy trus sis...nti dorg akn tnye apa tanda sis alami..nti dia akn hntr sis dkt mne zon yg sesuai dgn kes