pergi hospital atau tak

salam mommy, saya skrg 38weeks 4days pregnancy, perut kerap mengeras 10-15min sekali tapi sekejap je dlm 30-35 saat mcm tu, cuma saya rasa baby kurang gerak dari sebelum ni walaupun cukup 10 gerakan, saya masih konfius nak ke hospital atau tak sbb saya tak sakit dan takde keluar apa apa tanda 🥺

1 Trả lời

Better awak pergi, kita tak tahukan apa jadi dlm rahim tu kat baby, kalau kena warded stay, kalau balik takpela, janji da buat tindakan yg betul, semoga dipermudahkan urusan yaa 🙆🏻‍♀️