keluar cairan coklat

Salam...nak minta pendapat. Dari pagi tdi dlm jam 9 pg saya ade keluar cairan coklat sampai skrg cuma x banyak lah sikit2 dri pagi sampai skrg adakah bahaya bagi saya dn baby...saya mengandung 17 week Sbb saya risau sgt2 skrg??

10 Các câu trả lời

P klinik la sis..sy aritu ad keluar, tp ckt je la, 1 hari keluar 1 tompok je di panty liner..bila doc check bby msih ok..mungkin sbb sbelum tu sy ad angkat bakul kain berat, buat kerja rmh lg..lps tu sy rest je 2 hari..alhamdulillah, xkeluar dh..tp lain org lain badan, better p check di klinik la, byk kemungkinannya sis..

Sis g clinic atau hsptal, sbb sy dlu penah mcm tu, bila scan, bby ok.. Doc ckp mybe old blood time implimentation dlu bru nk kuar.. So doc bg sy ubat kuatkan rahim.. Lps tu xde dah smpi skrg..

5y trước

Sis ada ada kuar darah merah terang tak... Sy pn doctor ckp mcm tu... Tp pendarahan saya bnyk x seperti mula2 tadi

sy sarankn baik g klinik sis.. sbb msa prgnt bila kuar darah itu bkn biasa².. risau ada apa² dgn kandungan sis.. lebih baik dlm pantauan doktor.. moga d jauhkn hal x baik..

5y trước

wc sis.. syukurlaa.. banyakkn berehat k.. godblessyouu

Urmm dlu sy mcm ni jg tau2 gugur je soh baik cpt2 p knik...

5y trước

Patut laa.. Huhu

Kalau dh risau sgt2 tu g jelaa hospital

Ya sy pn nk tau jg... Sbb sy pn mcm tu

Pergi emergency hospital

Tq semua..🤗🤗🤗

better pegi hsptl

P hsptl