vaksin

Salam..mommyz yg preggy ni wajib x ambk vaksin influenza tu...ada yg kata ta pyh ambil..ada yg kata kne ambil..mnx pendapat mommyz2..tq

2 Các câu trả lời

Ibu mengandung golongan berisiko, sebolehnya kena dapatkan.lagi2 ibu mengandung imun rendah,senang kena jangkitan

Kalau rasa nk ambil boleh je sis. Lg elok. Sy ni baby dh 10bulan pn nk amik jugak. Takut dgn gejala skrg ni.

5y trước

Tula. Kne set app kalau nk amik injection tu. Kne booking skrg.