Minum air gula

Salam,mommy² semua ada tips x untuk tidak sangkut kencing manis ?#bantusharing #firstbaby #mommybuntu

2 Các câu trả lời

bile dh dpt tau date mnum air gule tu, byk kan mnum jus epal ijau n makan epal ijau buat snek.. mnum air masak jgk byk2.. x nk ase muntah mnum air gula waktu suam2 lg.. klu sjuk mmg loya tekak.. n niat dlm hati waktu nk mnum tu no 1 @ 2 shoot je.. buat mcm xde pasaan mnum air tu.. telan je laju2.. pastu mnum air msk cpt2..haha.. gitu la sy buat 2x mnum air gula..AlHamdulillah x sangkut pn..

xsure la sis.. sya lps mnm air gula pn sgkt gdm