contraction apps apa yg mudah n bagus utk digunakan?

Salam..hi,mommies..sy nk mimta pendapat..contractions apps apa yg mommies guna?sy dh nk masuk 35weeks..perut dh start kerap mengeras..risau plk,dh la 1st pregnancy..xleh nk bezakan lg false contraction dgn contractions btl.tq..

1 Trả lời

klu yg btul2 yg mngeras terllu kerap dlm 2mninit tu dh sakit sgt2..Klu kjp2 tu main2 pon ade...Tpi klu xthn g je hslotal sb xslh pon..Sb first preggy kn

5y trước

pelik pl.Rsenya bila kne mcm tu..Lau sye tgk yg result2 cek yg dlu2