Makan ubat gatal

Salam..luka jahitan saya gatal sgt sampai saya tak boleh duduk lena..nak pakai bengkong pun susah..boleh ke saya makan ubat tahan gatal? atau ubat2 sapu yg boleh buat tahan rasa gatal tu😭😭😭

1 Trả lời

ada mkn apa² yg penyebab gatal ke?atau luka x kering atau x bersih sgt ?

2y trước

ouh.. klau gitu luka x sembuh betul lg lahtu sbb masih merah.. klau x tahan sgt pergi klinik bgtahu nurse ckp gatal di luka jahitan.. risau plk takut dibiar kena jangkitan kuman