Positif ke x eh

Salam,lepas magrib td sy buat upt..betul ke lepas drop urine,dia terus naik line?x yah tunggu berapa minit dulu ke..sy tgok td terus naik double line,tp nampak kabur lg..sy bkn jenis period teratur...betul ke tu..tq mommy

Positif ke x eh
22 Các câu trả lời

saya datang waktu hujung bulan 11/2020🥺 (25.11.2020-28.11.2020) sekli yg bulan 12/ 2020 sya tk period ..sya cek lh limpas pada wktu tarik period..skli cek upt 1garis je😭😭😭😭tak lama tu bulan 1/2021 (6.1.2021-9.1.2021) datang period fikirkn hrpn dpt bby tpi blm ada rezeki..5thun mennti hermmm😭😭😭🥺🥺ada tips tk..

try test waktu first urine waktu pg..mcm saya test waktu bila pun semuanya negatif.. tp saya rasa mcm ngndung n scan alhmdulilah dah ada janin dah pun..sy pun kdg trpk knapa negatif?

3y trước

Ohh test upt semua negatif yea.. lewat peod dh bape ari tu? So scan ada janin dh yea.. Alhamdulillah.. doakan sy juga yea.. dh seminggu lewat, tp test masih negatif

Br lg kot ni..nnt sis cuba lg..mcm sy dlu 8-9w test trs naik 2 line terang.. mgkin klu awal lg dia x dpt detect sgt lg..tgu smgu dua lg cek blk mgkin pekat line tu

if ad duit lebih beli trus clear blue untuk kepastian tepat..sbb kdng2 line kabur sbb hormon kncing kita...so tunggu dlm brbrapa hri mcm tu lagi ...

kat manual dah ade tunggu berape minit , 5 minit tak silap ,jangan test je bace arahan , seeloknya first urine lepas bangun tidor waktu pagi ,

in sya Allah ade tu , cuba cek lagi 2 hari , makin pekat tak , sy pun mula2 mcm ni juga ☺️ . boleh try brand yg celup punya ..

3y trước

haah...Awal pagi td sy guna firsr urine,lg senang nk tgok line +ve berbanding yg dalam gambar ni...

positive dh tu cuma samar2 lg sbb sy nmpak line kedua tu wrna pink hehe.. klau line kedua wrna pink confirm pregnant

nampak line merah sikit tu.. cuma kabur.. sy pun test dapat line kabur macam tu..insyaallah ada rezeki.

sy pon mcm awk jenis period tak teratur... biase sy akan check bile dekan 2 bulan x dtg period...

Sy pon sama sis nmpak kabur lagi huhuhu moga ada rezeki kita dan sihat hendakNya insyaAllah aaminn

3y trước

insyallah amin..