Positif ke x eh

Salam,lepas magrib td sy buat upt..betul ke lepas drop urine,dia terus naik line?x yah tunggu berapa minit dulu ke..sy tgok td terus naik double line,tp nampak kabur lg..sy bkn jenis period teratur...betul ke tu..tq mommy

Positif ke x eh
22 Các câu trả lời

Sis cube buat time bgn tdo first urine..maybe boleh detect sme ada pregnant or x..

gambar kedua nampak mcm line kabur.. cuba lg sminggu.. insyaAllah ada rezeki sis

3y trước

insyaAllah ada rezeki sis.. yakin dgn rezeki Allah ☺️

hai sis, cek upt lepas late period ke ? sbb saya takde pnglaman upt

3y trước

sbelum pn blh tp guna clear blue..saya cek lpas lewt 4 hri guna clear blue

negative.. boleh try lg lpas smnggu tggu horman lebih byk

ada tp ne sis.. congratss... takecare

saya pun mcm tu juga sis

sy punye td slps 1jam bru Line gitu..

3y trước

lama sgt tu slalu xsmpai 4 mint..try guna clear blue

saya cuma nampak ada 1 line

guna clear blue puas hati

mcm -ve ..maaf