Minggu ke-4

Hi mommies nk tanya pagi td sy baru cek upt sbb dh sebulan kalau ikutkn xperiod..sy jenis cycle period x teratur tp every month period..jd kalau ikut kalender sy dh lewat 4hari dan sy sakit pinggang dn cramp perut skjp2 tp lama smpi harini, mula2 ingtkn akn period tu yg terus cek upt tp line kedua samar2..kalau ikutkn minggu-4..selalunye minggu ke berapa line terang ye. TQ

2 Các câu trả lời

minggu ke 5 upt akan terang. minggu ke 6 kalau scan dah blh nampak kantung baby. tapi, lebih baik tunggu minggu ke 8 terus untuk scan.. blh nampak baby & dengar hearbeat juga. buat masa skrg, banyakkan rehat.. minum air masak dan makan folic acid.

2mo trước

terima kasih🥰 sy cek awal sbb tak amik lagi folic acid. kandungan kali kedua tak expect. Yg first mmg nk anak jadi sy amik siap2 3 bulan folic acid

test setiap 2 hari sekali