pemakanan

Salam.ibu2 tumpag tnyee .ada tak ibu2 dekat sini semenjak megandung xada selara nak makan lagsug ?sy baru 6weks .xde alahan .mutah semuaa xde .alhamdullilah .tpi tu la .mmg xde selera nak makan ape pon .makan pon ala kadar je .

1 Trả lời

sye skg 21mngu...rasenye dh kat 2 bln kot xde selera nak mkn... awal2 ritu ok jee.. alahan mmg xde.. alhamdulillah.. tp mcm pelik mane pg selera mkn tu... tp pakse jugak mkn.. utk. tenaga n yg dlm.. sis pon same ye.. jgn xmkn.. semoga dipermudahkan....