Bersalin musim covid

Salam..hye..nk tnya...suami ibu² semua tggu di hspital atau balik rumah dlu ye smpai selesai bersalin?

1 Trả lời

yang ni emergency la. suami saya tunggu selesai saya bersalin. nurse/doc akan call nom suami masa bersalin tu. dah selesai bersalin, dah selesai azankan bayi..suami boleh pergi balik,suami takleh bersama isteri masa tu. isteri akan stay kat hospital,bberapa hari kalau tiada isu apa2.. dah selesai semua, nurse/doc britahu hari bila discharge then isteri britahu kat suami lepastu. sya bersalin di hospital shah alam. kalau yang kena tahan tu, suami balik dulu.. isteri dah nak bersalin,nurse /doc akan call suami datang ke hspital .