scan gender

salam..haii.. nak tnya.. still bole ke saya nak scan gender pada usia kandungan 34minggu? saya da scan on 24 weeks. nmpk ggirl..tpi mcm nak confirmkan lagi..sbb everyone also expected a girl.. takut terberi harapan.. #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

bole scan..takda masalah..sbb scan untuk tgok jantina atau alatan scan baby dia bukan memudaratkan kandungan...kalau xray dia ad radiasi mmg takbole langsun untuk ibu hamil..malah nk dekat pun mmg takbole

3y trước

tq for the info.. 😍😍