Ubat batuk ketika hamil

Salam/hai mommies...sy dh hampir 26w n sdg mengalami batuk..pada awlnya x amek apa2 ubt just mkn madu lebah..tp batuk x lega2 n semakin teruk smpai sakit tulang hujung blakang kt ats montot n sakit bwh perut klu time batuk2 tu.ank 1st dlu mcm igt doc penah gtaw ubt batuk herba mcm cap ibu dan ank,kapal laut tu blh mkn.sy dh g klinik doc bg prospan..dh habis dh sebotol tp xda kesan buat sy. Sy nk try kapal laut africa plk,blh ke?blh share pendapat kot2 sapa ada pengalaman.tq.

1 Trả lời

Ni hanya dari pengalaman saya. Mak mertua saya kasi saya gula gula cap kelapa laut. Bukan jenis cecair tau. Alhamdulillah menjadi. Cuba lah sis. Rasanya takde affect kandungan pun