late period 5hri

salam...dah cek upt but still single line...hmmm tkpaham knpe...alahan tu tkde...cuma cpt penat dan cepat lapar je skrng...kalau di kira dh 4weeks sptut nya dh dpt double line kan kalau btul pregnant...#pleasehelp

2 Các câu trả lời

Ada org kan mmg lambat dpt detect sbb tahap HCG dia rendah. Sbb tu blh jadi single line. Saya masa detect tu , kandungan 5minggu 1 hari tapi line ke2 sgt pudar cuma line tu muncul dlm tempoh seminit je. Lagi seminggu sy cek dh pekat sikit dri test yg pertama tapi tu pun x berapa pekat jugak. Sbb bergantung tahap HCG kita.

3y trước

tq sis

Cuba hingga jaya puan. Saya pernah 14 hari lewat haid, -ve. Maybe perubahan hormon dan kitaran haid selepas nikah. Jngn putus asa ok. 🌻