Baby demam on off

salam.anak sy 6 bulan..dia demam on off dah dekat 3minggu..setiap jumaat-isnin/selasa dia akn dmm..sakit mata dan naik ruam..sy xthu itu normal ke x..ada ibu2 y pernah ada pengalaman sama blh share?

86 Các câu trả lời

bgi mkn vitamin 4life.. tmbh imium dlm bdn.. ltk dlm botol ssu

11mo trước

Betul saya pun beri pada anak saya transfer factor 4life . Sangat berkesan ya untuk ketahanan badan anak . https://malaysia.4life.com/11532640/shop?utm_campaign=myshopshare&utm_source=appshare&utm_medium=copiedsharedlink&utm_term=shareBtn&utm_content=myshop Boleh beli dekat sini mana yang bertanya tu . Dapat harga diskaun pakai saya punya .

Kadang reaction bby tmbuh gg. Demam on of n ruam2 naik. Skit.. Bg ubat ikut time, panas Sgt mandi kan diaa or lap saja

Kerumut ndak keluar tu sis , macam anak sya 6 bulan demam biar makan ubt demam tapi sya bagi minum air kelapa , keluar kerumut nya tu

Org tua2 kata kalo demam mlm aje...rendam paku dlm baldi.. jemur waktu siang.. sebelum maghrib mandikan.. cubala.. Kita iktiar j

kalau bf cuba minum air kelapa , beby akan dapat nutrien tu dari susu ibu, kdg nak kena campak tapi xkeluar tu asyik demam,

jika lebih 3 hari Sila ke hospital,, paling risau ialah jangkitan kuman diparu².. caused of death bg baby yg tinggi skrg

Sama mcm anak sye . Demam on off . Lps baik dr demam terus naik ruam kt bdn n muka . dr ckp thts normal . 😊

sama la sis,anak Sya pun MCM tu..demam on off ..asal dah nak masuk ptg start dah nak demam🥺 Risau dibuatnya

pergi jumpa klinik pakar kanak atau klinik kesihatan check up bgtaw nurse atau doctor

Saya pnh alami... Mcm² dh saya cuba, my last solutions guna product ni.. insyaAllah dgn izin Allah...