?

Salam..ade x momies2 dalam ni mcm sy? sejak akhir2 ni cepat menangis,sedih..sensitif sgt2 bile tgl sorg2..n sy pulak mmg pjj dgn husband..kdang2 berminggu2 xjmpe..lately ni kerap sgt rase sedih..xtau la knp? #18weeks3day

1 Trả lời

Msa kita pregnant ni mmng mood kita ni snsitif sngt..klau boleh sis slalulh video call dgn husband spya tlps sikit rsa rindu dn sunyi tu..😊sy pn bgitu jg..tiba2 pndai nngis..tpi hsbnd sy krja pagi hingga ke ptg sj..tpi tulah..nk sngt hsbnd ada dsisi spnjng prgnt ni..😁