nk tnya

Salam,ade tk sape sape yg berpengalaman macam masalah yg saya alami sekarang ni,bayi saya lahir terus masuk wad sbb on antibiotik dan lpas tu doktor cakap usus bayi macam besar sikit,misi puasakan beby tu 3 hari sbb nnty nak xray balik ususnya macam mana,adekah itu sngt berbahaya,saya dh 3 malam asyik nangis dlm pantang fikirkan pasal beby,agak agak berapa lama beby dalam wad ye

1 Trả lời

Waalaikumussalam wbt... macamana keadaan sis dan baby sekarang? doktor ada bagitau kenapa jadi macam tu?