ruam

Salam/hi Ada x ibu2 yg ada pengalaman anak kena ruam macam ni? Boleh share tips? Dah bawa g klinik doktor bg antibiotik n krim utk sapu tp mcm xda perubahan.

ruam
80 Các câu trả lời

Try sapu dgn tepung ubi.. dulu ank frst saya camni. Lps sapu tepung ok ..

Teruk nye...sian baby..ade baby susu formula ke? Mgkin susu tu xsesuai

Ank sy pnh knl..botakkn rambut alhamdullillah beransur hilng

Ya Allah.. Kesiannya.. Sis blh cuba krim gamat. Mnatau boleh sembuh.

Ya Allah kesian baby. Buat sementara jgn mndi guna sabun dlu.

Salam..cube try nii.anak sy penah kena gune ji Alhamdulillah ok

5y trước

Most wc

Try sapu bedak sejuk sis. Memang lambat sikit kesannya

Sy cuci dgn air suam yg cmpur dgn baby wash sebamed..

tepung kanji sis, insyaaAllah jadi . tap lebih2 sikit

Klau dh jadi mcm ni..lbh baik bawa baby jmpe doctor