Tidak membuang lebih 10 hari

salam...ada sesiapa yang ada pengalaman bayi menyusu bf tak membuang..ni dah 11 hari tak membuang... tp bayi tak meragam, mmg menyusu, tidur pun cukup..chck berat ..berat mmg naik.. 2 bulan dah 4.9 kg..#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

normal kalau baby full bf tak membuang dalam tempoh masa yang lama asalkan baby kentut, perut tak kembung, tak meragam. kalau rasa risau, boleh bawak baby ke klinik untuk check.