Masalah bayi 6 bln

Normal ke bayi berumur 6 bln dah start makan tp tak membuang air besar selama semgu ? Bayi saya full bf...tp bayi saya tak meragam ....

3 Các câu trả lời

rasanya tak kot, aku ni baby tak buang air besar sehari pn dah risau, nikan pula seminggu.. try bgi dia makan buah papaya masak dlu, klw tak juga membuang better jumpa dok.

mommy boleh bg mkn mknn yg tinggi serat cth oat, buah betik,pisang..klau baby susah jgk .boleh cuba brown rice

better bwa jumpa doktor sis...