susu

Salam warga TAP , blh ke sy ganti mnm susu mengandung kepada susu everyday . Susu mengandung sy xleh nk mnm tp susu everyday ni blh mnm pulak jd suka

12 Các câu trả lời

boleh je sis. sy dr awal pregnant minum fernleaf x letak gula sbb mmg dah manis 😅 nurse ckp okay x ambi susu mengandung sbb kita dah ambi ubat dr nurse kn

Sy ada gdm jd dietician mmg x saran minum susu ibu hamil tu sbb ada gula... jd minum susu kotak ducthlady tu je...

Sy susu mngandung xleh mnom.. rsa cm ad bau.. susu everyday bleh plk.. ktagih plk tu 😅

Boleh. Saya pon minom everyday.. Tapi jangan buat manis2 sangat.. Hb pon ok

Bole je jnjji susu... Sy ank first everday... No2 ni frendleaf full cream

Boleh sis asalkan ada sumber kalsium utk baby

Boleh. Sy pn minum everyday. Boleh naikkan hb

Boleh, asalkan minum susu.

Boleh je..

Boleh je