Cerri berri

Salam warga AP.. nk tny.. ada tak petua nak hilangkan cirit birit.. da 3 hari ni .. da p hosptal n klinik.. masi jg.. badan da lemas perut sakit2 .. skrg preggy 28w.. tolong2 kongsi pengalaman dan petua 😭😭

2 Các câu trả lời

sy klau cirit sy minum air bliss..n elak mkn mknn y berminyak berlemak n keras..jus mkn bubur..bnykkan mnum air masak n ubat oral garam tu

ada dpt ubat? apa kata doc? boleh cuba vitagen dgn air kelapa untuk kelancaran usus.