Cirit birit

Assalam mumys... Ada tak pengalaman mcm sy.. ank 1tahun da bln 2 ni.. bbrp hr dia cirit birit.. da bw jmpa Dr.. bg minum air grm... Then stil cirit jg tp bkurangan la.. kdg bnyk kdg ckit.. mkn susu semua ok... Org tua2 ckp biasa mcm tu ank nk ringankan badan sebb nk bjlan.. tp kcian plk... Brp lm ye biasa mcm ni...? Adaka sebb susu da x susuai? Ank minum s26 gold 3 da.. please kongsi idea atau pnglmn yg bole sy guna untk ank...thanks .. #2cdbaby ##Buntu #SeriusTanya

1 Trả lời

oh ya... najis anak bukan air je.. ada ketul2 ckit2 mybe sbb mkn jgk . dan xda bau yg busuk sngt ..