Baby Projectiles / Muntah Memancut

Hi salam #TAP, boleh share tak (kenapa & mcm mana parents buat) if ada sesiapa pernah experienced baby newborn kerapkali Projectiles @ muntah memancut setiap kali lepas menyusu & Projectiles tiba2 masa tengah tidur? Susu setiap kali bagi takdelaa banyak, ikut doktor kata. sendawa kan mmg setiap kali lepas menyusu tk tinggal. Tapi baby still projectile, kadang smpai keluar ikut hidung, baby tersangkut2 nafas. Takut betul tengok 😢 Mohon share petua kalau ada yg tahu 🙏🏻 #IbuMuda #FirstExperienced

2 Các câu trả lời

Kena sendawakan baby klu x baby akn muntahkan balik .... klu x sendawakan bg baby tdo mengiring... mmg 2nd baby fm +bf

Baby mnm susu fm or breast feed

4y trước

Dua2, bru start fm 4hari, dktor suruh sbb kuning & berat menurun. 2oz jee max sekali bancuh