priod lewat

Salam sy priod dh lmbt 2 hri..sy try upt single line..tpi bila sy try opk naik double line..tpi sy test opk time mlm..sy jd keliru..opk bolh ke kesan kita mngdng??

1 Trả lời

Waalaikumussalam, maaf saya tak ada pengalaman gunakan upk. Untuk upt, cuba awak tunggu lagi 1 minggu atau 2 minggu. Sebab bila test terlalu awal, kadang2 upt tak dapat detect hormone mengandung pada air kencing kita tu. Semoga ada rezeki ye. Aamiin 🤲🏻. Mungkin Ibu2 lain yg ada pengalaman guna opk boleh share experience. #TAPsupermoms