prgnt 19week

Salam, sy prgnt 19 week.. puting kiri kanan sy sakit..ada siapa2 mcm sy tak?

6 Các câu trả lời

Normal. saya pun kiri kanan sakit. saya dh 19 weeks, tak kerap sakit tp kdg2 tgh jalan beli brg ke, tibe2 dia bole sakit hahaha

sy bkn stakat sakit .. gatal2 pon ada sis .. smpai nk ngis rsenye .. 😭 org ckp normal sbb payudara nk bsr ..

3y trước

ye sis , saya pun gatal² 😅

normal sis saya pun 5week sampai12 week masih ada lagi sakit

sye 26 weeks bru rse skt...kadang2 tu skt sgt smpai nk menangis

normal sis ,sy 10 w pun rasa sakit . dia nk mengembang

Normal