baby pertama

Salam sy nk tnye ..knp bby bru lahir bby girl die pnye#pepek tu brdarah yea..mf la brtnye..

7 Các câu trả lời

bb girl memang ada darah dan keputihan msa bru lahir..amik cotonbad dan oil jhonsen tu cuci kt cipap bb tu.jgn kasar2 ye dan jgn korek dlm.just cuci bhagiab yg nmpk saja.ni pengalaman sy sbgai confinement lady...sbb bb girl ada rahim smua tu mcm kite.jd kne cuci bersihkn tkot dia da besar nti 4 5 thun cipap dia berbau..n lg elok tuamkn skli kt atas tundun

Sy xpasti sbb ape tu.. Tp penah jdi kt ank sy, dan penah tnye mse g kk.. Misi ckp xde ape.. Normal... Sbb2 ape sy kurg pasti sbb lupe dh.. Hehehe

Tu period baby. Lepas seminggu dia akan hilang sendiri. Tp kalau banyak sgt darah bawak je jumpa dr. Takut masalah lain.

Disebabkan hormon sis. Biasa mggu prtama jd. Tp bbrapa ttis/calit ja. 😊

Sya pnh dgr kes mcm ni. Tp x plk org gtau knpa

Normal je Tu sis...

F