Pengalaman pertama

Salam, sy nk tnya pengalaman yg pernah bersalin. Sy skrg hamil 37w2d ank sulong dan due pd 3feb2020. Semalam ada keluar sedikit darah cair sebesar syiling 10sen. Hari nie kebetulan appoiment kt KD dan sy maklum pd misi sy ad skeluar drah spotting tapi xde rasa sakit. cuma lenguh pinggul n pinggang . Terus misi cek jalan. Katanya dinding servik tebal lagi. Tapi kepala bby mmg dah trun. Ptg nie ke tndas tgk ada keluar lagi darah tp lebih sikit dri mlm nie. Apa perlu sy buat sbb sy mmg x rasa sakit lagi

16 Các câu trả lời

Sis gi je hospital ya. Minggu 36-40 ni minggu utk kita beware sebab ada baby nak keluar awal ada tak. Better gi hospital je terus.. okey 😊