salah hitung

salam..... sy nak tanye ni. sy haid 12.oktober.2010. lpas tu hbis haid tggl 19 oktober 2010.. n slma tggl 19.11.2010 sy blom dtg haid. dri mnakah sy mnghitung kndungan khamioan sye ye,,,? mohon infonya. sbb sy first hamil n tkut salah hitung. Sbb bnyak org ckp khmilan sy dh 8 blan

1 Trả lời

cek urine pregnancy test sama ada kamu pregnant atau tak. kalau tak, cuba cek dalaman supaya kamu dapat tahu apa masalah yang kamu alami