kantung

salam sy nak tanya, ada tak kat sini alami macam sy. actually last period sy yg first day 7/1/2020. so last week sy upt test. hasil negative. tp this week sy mula alami simptom² kencing tak lawas, denyutan di breast. so sy p jumpa pakar, bila doc scan memang dia kata sy mengandung cuma nampak kantung saja. bila ukur size kantung tuh 6week 5hari. sedangkan klu ikutkan, dah dekat 4bulan (klu ikut pada last period) so doc minta sy dtg seminggu lagi untuk scan lain untuk tgk ada janin & denyutan jantung atau tak. hmmm takut

5 Các câu trả lời

Saya first day last period 13/3/2020 sampai sekarang kalau buat UPT -ve lepas tu saya dah malas nak check UPT biarkan je. Nak makan pedas pun jaga2,nak makan nanas pun skip, saya tawakkal je la sekarang. Kalau ada tu rezeki buat saya.

4y trước

kita sama² doakan yaaa. semoga semuanyaa baik² saja. aamiin 🤲🏻

Rasanya baru lekat tu. Sbb last period 7/1 kan ? Lepas tu dah takde period. Then bila check upt negatif. Now dah scan baru 6w. Means waktu subur awk lambat. And baru lekat. Doa yg baik2 ye. Jangan skip folic acid dan susu.

4y trước

Apa2 susu pun boleh. Fresh milk, susu pregnant, susu kambing. Tapi jangan yg tinggi gula.

persenyawaan berlaku lmbt tu.. sbb doktor kata ramai yg jnis cmtu.. sy pn cmtu, lambat.. x same dgn period.. lari dlm sebulan..

Persenyawaan lambat sis..

Late ovulation...