Pengasuh tak jumpa lagi

Salam... sy dh mula rasa stress sbb pengasuh x jumpa lagi.... pengasuh yg ada tu rasa mcm was was dr segi kebersihan, keselamatan & x tahu la dia syg budak2 ke x... x lama lagi sy dah nak masuk kerja... sy da mula panik n rasa mcm nak give up ja kerja... rasa mcm nak berenti kerja n jaga anak ja.... ataupun rasa mcm sanggup nak cut duit makan unt bayar maid... Tlg... Sy x tahu nk buat apa.. :(

5 Các câu trả lời

Soalan ni mcm dh lama... .dh dpt pengasuh yg bagus la ye...semoga urusan dipermudahkan.....

Semoga dipermudahkan urusan ye sis.. Aamin 3x.

5y trước

Tq sis.. aamin... harap2 dipermudahkan semuanya 😭

Cari pengasuh area mane sis

Semoga dipermudahkan urusan

Nk pengaauh area mana