Alergi susu atau eczema?

Salam. Hi. Sy dah mula gunakan fm pd baby since umur dia 1 week sebab jaundice & susu sy x meriah (1st time mom). Sy try enfalac A+ gentlease & so far baby waktu tu serasi. Tp hampir umur sebulan, muncul ruam2 merah di pipi, leher & tengkuk. Skrg makin merebak ke blkg telinga & ke dada juga perut (bintik2 kecil tp xmerah). Adakah ini ruam susu atau eczema?#pleasehelp #ingintahu #firstbaby #firstmom

Alergi susu atau eczema?
8 Các câu trả lời

pakai lotion fiffy mmg cpt elok

2y trước

orait. nnt sy cuba cream yg doc suggest dlu. if not working, sy cari lotion fiffy