Perut mengeras

Salam. Sy 37w3d perut kerap mengeras tapi takde sakit2 pun cuma ngilu kat bawah tu ja kadang. Malam td ada jugak mengeras tp ingtkan sbb baring melintang.. tapi start bangun pagi ni pun sama kerap mengeras. n so far setakat pukul 1 tgh hari ni baby mcm tak bnyk kick, start kira dari 1040 pg. Saya dah makan pun masih mengeras2 dan baby tak kick sgt. Ni tanda nak bersalin ke? #firsttimemom

2 Các câu trả lời

kalau mngeras setiap 10 minit wlaupun tak sakit, pegi je hosp. doktor akan buat ctg.