uri rendah

salam, sy 28w4dtd sy pegi scan 5d. tp bby pulak tknak tnjuk muka. n tba2 doc ckp uri sy rendah. uri rendah tak boleh beranak normal ke? risau plak sy ni, dri td lg kpala fkir yg tu je. sape2 ad pengalaman uri rendah tak? boleh share 🥺#pleasehelp

2 Các câu trả lời

masih ada masa lgi uri tu naik. sujud lama2, jgn angkat benda berat & stop sekejap bersama dgn suami. hrp next scan nnti ada berita baik utk mommy ye

Try banyakkan sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari. Harap2 boleh naik sebelum bersalin.