Anak 9m tp x pandai dduk lagi

Salam suma , anak saya dah masuk 9 m maseh x pandai merangkak serta duduk sendiri .. nurse dah bising .. nak tny mcm mne mumy ajar anak duduk sendiri selain monitor dia smbil duduk kn dia ?

4 Các câu trả lời

Anak sy pun belum merangkak lagi. Dr tkde bising apa2 pun. Sy ada tanya dr, kenapa anak sy x boleh merangkak lagi. Dr ckp step merangkak ada setengah budak diorang skip. Then dr cuba letak anak sy dlm posisi duduk atas katil and letakkan mainan depan dia, alhamdulillah anak sy boleh duduk tanpa kita pegang sambil main mainan depan dia. Then kt rumah pun sy ajar mcm tu

1y trước

8 bulan lebih sy ajar ank duduk. 9 bulan dia dh pandai duduk

mcm sy..sy tgk dkt utube ada yg share cara tuk ajar anak meniarap..merangkak dan duduk ni link nya hrp dpt mmbntu puan ..mg dpmudahkan segalanya amiin merangkak :- https://youtu.be/59TCBXrElAg duduk :- https://youtu.be/4FBHaaPMhqU

1y trước

sm2 😉

Pangku anak selalu. Kerap duduk kan anak bersandar di bantal dan ada bantal lain kiri kanan untuk sokongan

tak ajar sebab dia pandai sendiri 😅😅