Delay haid 7 days..

Salam.. still x pcy ? btol ke positif? terus buat upt terus naik line laju..

Delay haid 7 days..
87 Các câu trả lời

Alhamdullillah.. rezeki sis.. positif tu.... mcm sy jgk xcaye.. sbb tt 2 year..tp klo blh jgn scan awal..sy ary tu over excited pastu g scan.. konon nk pasti kan.. last2 xnmpk.. doc plak ckp mcm mgkn cyst...dh rsau smcm.. tgu 3 week lg..scan blik alhamdullilah.. dh nmpk kantung..

5y trước

Alhamdullilah saya scan masa 5 minggu tu doktor dah nampak kantung.. 😇

terima kasih semua.. Alhamdullilah saya baru g scan td ,saya hamil 5 minggu 4 hari.. terima kasih semua.. doakan kandungan saya selamat sampai bersalin ye dan dipermudahkan amin😭😍🤲🏻

5y trước

Anak second kandungan yg kali ke -3

alhamdulillah syukur 😊 semoga mmbesar dgn baik yeaa aminn jga kandungan elok elok taw ❤️ doakan emielda cpt prgnt yea 😊😊 aminnnn

5y trước

amin

Tahniah sis,sy aritu delay period 5 hari then start pening kepala. G klinik doc amik test air kencing,alhamdulillah 5 weeks

Arghhhhhhh bestnyaaaaa sy beli opk dua kali blur2 nak g beli upt pl....hrp result pn mcm awak jg... Tahniaaaahhhh yaaaaa

5y trước

Amin

Better pergi scan bby brapa bulan dah, sbb dh pekat dia punya colour. Kalau baru mcm pudar2 sikit btw tahniah❤

Alhamdulillah tahniah semoga kandugan awak siht. .seronok tgk orang dpt bby semogak ada rzki sya jugak nanti

5y trước

Amin

alhamdulillah tahniah sis jaga diri mkn makanan yg bkhasiat..jgn uat keje berat2...makan acid folic..🙂

Tahniah sis seronok tgk orang semua positif. .doakan saya jugak ye semoga ada rezki dpt zuriat nanti

5y trước

Amin

Tahniah , sme gak mcm sye first try xclear 2nd try laju je naik 2line skang da 6minggu 😁