Loya Muntah...

Salam... Spa ada pengalaman alahan... Sy ank ke3... Ni baru lah... Yg sy heran ari tu x bgn smp 2 minggu... Pening... Ok dh seminggu 2... Loya plak seminggu cam tu hilang p lama dh ni dia mai blik loya muntah... Sekarang dah 19 week... Bila nk berakhir agaknya... Spa ada macam sy alahan on off cam tu... Blh kongsi pengalaman x...

1 Trả lời

Sy anak no3 alahan sampai tak boleh diri lgsg.masak pun sm.makan ape semua muntah.alahan smpi nk bsalin