batuk

Salam smua.nak tnya..perlu ke mkn ubat batuk time prgnant ni?sy prgnt 7bln skrg..seksa sgt rasa bila batuk sampai kencing2..bhgian perut pun sakit..ada petua x?..trima ksih smua...

2 Các câu trả lời

Klau jumpa dokter Tanya klu prgnant boleh ke xmkn ubat batuk..dokter akn cakap bole je..dokter akn bagi ubat yg sesuai dgn ibu mngandung..mcm sy Hari tu teruk Sgt batuk sampai ke kepala sakit ..perut pn sama sebab xtahan tu minta ubt kt dokter tapi takut2 nk minum juga..Cuba try minum air masak campur buah lemon +madu.

Try minum madu kelulut.,