bleeding Lepas pap smear

Salam smua...nak Tanya...sy buat pap smear da dekat Seminggu lalu....tapi sejak sy buat Tu...seminggu ni sy Mai bleeding sikit...warna merah terang pink coklat merah dark...smua waktu..and kluar sikit dgn putih2 juga...biasa ke kluar bleeding sikit ni... bleeding dya X cair...clot2 ja...cam benang2...plz tolong sy..

2 Các câu trả lời

Ada next appointment tak? Saya pun lepas ada buat Pap smears tu keluar juga, but tidak spanjang masa. Bila bnyak bjln n masa keputihan kluar ada sikit.

5y trước

X da appointment sis....ni still duk bleeding heavy lagi...da dekat 11 hari still duk mai...dlm 4 Hari kluar resultnya...but result Akan Di email kat sy...so duk tunggu..just harap insyallah smuanya okay...sbb bleeding mmg heavy sgt..takut sy...

Takutnya nk wat pap smear bila bca sis punya pnglmn...