Tak selera

Salam smua..ada x yg mcm sy..lapar sngt tpi tgk nasi xnk,tgk mknan lain xnk..xbleh mkn knyng nnti muntah..tpi sy try mkn x knyng pn muntah jgk..mcm mna ya nk mkn ni,nnti tkut effect pada baby je,tpi tula tgk smua mknan xnk 🥲#firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy pn sma ,nk mkn xde selera , xmkn nnti lg pedih ulu hati , dh msuk angin lg xboleh mkn.. sy bnyk mkn buah & mknan ape sje yg boleh mkn wlaupn sikit..sikit² tp kerap, kismis ,kacang² ,susu standby,. tujela yg mmpu mkn skrng,. berat pn turun 3kg lbih

12mo trước

semoga urusan kita dipermudahkan