sakit saraf sciatica

salam smua. ada yang sakit mcm sy? sakit tulang punggung belah kanan sampai xboleh bangun & jalan? kalau salah gerak mcm kena elektrik 😭 sy tgh pregnant 28w2d.. pergi klinik dr boleh bg ubat tahan sakit & saraf je.. tu pun langsung tak jalan 😭 sy hari2 menangis sampai ckp lebih baik mati je sbb tk boleh nak buat kerja langsung 😭

3 Các câu trả lời

sabar mommy,, smua sakit ada jalan keluarnya, mommy boleh cari dekat youtube “bidan kita” pasal sciatica n sakit pinggang, sye follow youtube tu, dia banyak bagi solution pasal mengandung,, ikut gerakan yg dia share, insyaa Allah akan rasa ok nanti,, sye pun ikut exercise yg dia share, alhamdulillah hilang rasa sakit tu.. Kuatkan semangat yaa mom ❤️

12mo trước

sy da pergi urut dgn bidan kampung, alhamdulillah dah baik sekarang. terimakasih juga puan 🖤

Hi sis so far mcmana? Saya tgh alami ni skrg, mmg mcm elektrik kalau salah jalan. Sis dah okay ke? Ada solution tak?

3t trước

sis dh ok ke?

wslm ..awak kne tu brp lama ya ?