Normal ke

Salam sis sye nak tanye tadi sye lepas scan usia kandungan 6 minggu, Doctor cakap sye mengandung tapi janin xmembesar belom nanpak lagi, nampak bulatan hitam kosong die cakap, tapi sye ade morning sickness, Doctor cakap takotnya janin cacat buat sye stres... ???

Normal ke
83 Các câu trả lời

Sya dulu pun scan 6 mnggu belum nmpk janin,kantung jer bulatan hitam..

4y trước

Sya scan lg msa 7 mnggu 5 hari,dah nmpk janin..minggu lepas 12 minggu 5 hari,scan nmpk bby gerak2 da🥰🥰

bru lgi sis mmg x nmpk... tunggu 8 + weeks ke atas

Fikir yang baik2 sis .datang yang baik2 juga nanti

Tggu 9 weeks.. doc pon ckp xmembantu lgsg 😅

5y trước

Saya pown setuju tunggu 9 minggu dulu sis...

Normal kot tggu lah 2bulan kompom dh terang

Awal lgi sis,,sllu 10/12weeks scan bru nmpk

Sy 3 kli scan baru nampak jantung bby to.

Sy scan dlu 6week jgak, nmpak kantung je

Normal sis,,, sya pun 7week masih kosong

Masih terlalu awl.. nnti repeat scan