Normal ke

Salam sis sye nak tanye tadi sye lepas scan usia kandungan 6 minggu, Doctor cakap sye mengandung tapi janin xmembesar belom nanpak lagi, nampak bulatan hitam kosong die cakap, tapi sye ade morning sickness, Doctor cakap takotnya janin cacat buat sye stres... ???

Normal ke
83 Các câu trả lời

Fikir baik2 sis...sy dulu 8weeks pon dh xnampak lagi janin..fikir baik2..doa baik2..insyaallah baik semuanya🥰

Biasa 6 week blum jadi janin lagi masih embrio..minggu ke10 baru jadi janin..jadi 6 mnggu masih lagi kantung

Saya scan 12 weeks biasa 6 weeks mmg kosong pun sbb Tu saya x scan nnti bila tgk rahim kosong fikir bukan2

awal2 mmg xnampak lg..haih ada pulak ckp bg org down cmtu doc pun . pasni pi scan klinik lain jela ye..

5y trước

Ye sis sye pon dah sakit hati

Normal sis, tggu lepas dah lebih dari 10weeks g scan lagi sekali.. Biasa bawah 10weeks x nampak janin lagi..

4y trước

saya scan for 6 weeks . doktor ckp ta npk kantung lg . 8-9 weeks baru datang scan balik sbb wktu mcm tu biasa jantung bby da ada

Sy g 5-6minggu tak nampak apa2 lg.lg takut.esok baru scan semula.fikir yg baik2 sis .InsyaAllah

Jgn stress sgt. Tak baik. Byk berdoa Sis.. Nanti check semula 2 minggu kemudian..semoga sis dipermudahkan.

Awal lg.. Mmg x npk tu sy pn 6w skrg blm npk lg kena suru dtg dlm 2w sis jng risau apa lg stress

5y trước

Sama2

sy 2 thn lps smpi 12 mggu kosong bulat je ,bligted ovum katanya..gugur 12 mggu

Jgn risau. Nanti repeat scan balik slps beberapa mggu. Mungkin awal lagi nak detect dlm ultrasound