anugerah allah

Salam sis semua sy nk tnya ..sy pregnt dh 5.minggu 6hari ank first ..sejak dri 2/9-8/9 sy masih kuar darah lendir time kencing ... 4 hari kne than wad tp doctr x ad ckp ap2 ...sape ad pegalaman mcm ni ...pls bntu sy .

2 Các câu trả lời

wsalam..pagi tdi sy buka buku pink..pastu ade sembang dgn akak sorg ni.. die ckp die start spotting darah sikit2 start dari 5weeks smpai 10weeks..lepastu bru okay.. skrg dh xde dh kuar darah ape semua tu..kalo sis dh jmpe dktor dn dktor ckap okay.. sy rse insyallah xde pape..

5y trước

Sy risau sbb setiap kali kncing pasti kuar lendir darah ..pngalaman x ad ...tu y takut sngat2 sis

Sma la sis..sya pn ank first xda pgalmn..sya minggu ketujuh kluar darh sm lendiran..tp doktr xdapt scan sbb trllu awl n masih kcil hnya nmpk kantung sja...doktr xda jg ckp kgugurn...dsuru bnyk reht n klu drh smkin bnyk dsuru ke hospitl trus.sya pn skg msi risau...