Efferty susu

Salam, siapa pernah ikhtiar susu efferty? #firstbaby #ingintahu

30 Các câu trả lời

sy pun ttc 2 tahun ,.minum eferty coklat xsmpi 1 botol atas izin allah sy pregnant ,,,😍..dah 18 minggu dah..momy boleh iktiar jgk dgn efrty

2y trước

Alhamdulillah smoga rzeki saya

Sye prnh ikhtiar dgn efferty dan skrg tgh pregnant 12 week, alhamdulillah. Saye consume 4 jar dan suami 1 jar je.

Hai. Saya ikhtiar dengan susu efferty and sekarang saya dah nak masuk 10w. Sekarang consume efferty mama pulak

Saya, lepas tu stop sekejap dlm sebulan. Alhamdulilah rezeki, skrg dah nk masuk 16w 🥰

2y trước

4 jar awak, memg sy suka susu tu terutama flavour strawberry

Wssalam, saya alhamdulillah sekarang hamil nak masuk 5 bulan. Saya minum 4 bulan susu tu

Saya pernah .. n dh mengandung skrg ni .. ☺️☺️ tngah preggy pun still mnum efferty..

2y trước

Saya sempat ambil 2 jar dh lekat ni pun msih cnsume lgi 🥰🥰

Saya antara preggy mommies efferty. Taksempat habis satu jar Allah izin utk pregnant. 🥰

2y trước

Ya allah bestnyaa baca ramai fdback mcmni. Smoga ada rezeki saya..

sebaiknya dpt nasihat perubatan terlebih dahulu. Boleh mula dgn pakar nutritionist

Saya ikhtiar dengan efferty , 2 jar . Alhamdulillah sekarang dah 6 minggu 🥰

saya . tapi sy amalkan susu efferty untuk persediaan iui.. alhamdulillah