taknak bedung

salam , siapa macam saya , anak taknak bedung memalam ? kalau bedung dia terus takmau tdo lansung , dan siang sampai ke petang nyenyak tdo ye?

3 Các câu trả lời

tu normal siang smpai ke wktu isyak nyenyk tdur. ank sya lepas 3 mggu lhir trus xnk bedung..bgi dia tdur nyenyk dlu bru bdungkn xnak bgi dia trkjut

bedung bila dia dah nyenyak betul.. bedung slow2, jgn kasi terkejut.. baby sy pun mcm tu jugak.. xbedung terkejut2.. Di bedung mrh.. 😌

Baby skang ni memang mcm tu. Xsuke di bedung. Xtau la kenapa 😆