Tukar KK

Salam. Siapa ada pengalaman tukar KK? Mcm mne procedure dia.. Sb bln 12 husband sruh check up dkat kg...

3 Các câu trả lời

Kna bgtau nurses yg tempat chekup skrg.nk tukar k.k. mne.makesure kna comfirmkan k.k.mne dkt dgn rumah kita tggal.kadang2 klu ada mslh nurses tempt kita chek kna call nurses sana maklumkan...

Kira menumpang la...kol klinik yg kita nk pergi samada ikut tarikh yg ditetapkan klinik sblum ni atau nurse bg tarikh baru

Call kk kampung n minta tarikh kawasan rumah.