Tukar KK untuk Checkup Mengandung

Saya nak tanya kalau kita nak tukar kk untuk check up mengandung macam mana ye? Perlu ke call dulu KK tu?

2 Các câu trả lời

boleh sis..sis nk tukar kk,sebab appointment sis jatuh pd tarikh yg sis ada di luar kwsan atau sebab sis berpindah kwsan? 1. kalau pindah kwsan, sis bgtau je nurse kk skrg...sis akan brpndah dan dia akan bg buku pink yg dlm simpanan kk utk sis bwk skali ke kk br nnti.. 2. kalau sis nk check up di kk lain sbb tarikh appointment jatuh pd tarikh sis berada di luar kwsan..sis call je kk skrg utk inform pd dorg & sis call kk yg berdekatan utk set appointment di kk yg berhampiran dgn sis berada pd masa tu.. 😊

mcm sy aritu, sy nak tukar kk senawang ms pkpd aritu.. sy col dl kk senawang tanya boleh ke.. dan minta tarikh utk checkup. da selesai, baru col kk pjaya cakap sy folo up di kk senawang.